SSAB Hardox Wearparts Global Conference

lokakuuta järjestettyyn kansainväliseen Hardox Wearparts -konferenssiin, jossa keskityttiin tiedonvaihtoon ja kehitystyöhön.  Kerroimme asiakkaille uusimmat tuote- ja teknologiauutisemme ja kannustimme heitä kertomaan kokemuksistaan, ideoistaan ja työkaluistaan koko verkoston ja yksittäisten keskusten kasvattamiseksi ja kehittämiseksi. 

Saimme asiakkailta erittäin hyvää palautetta. He arvostivat tiedon- ja kokemustenvaihdon lisäksi SSAB:n edustajien osoittamaa sitoutumista toimintaan. Asiakkaat kertoivat myös, että onnistuimme tavoitteessamme luoda tapahtumaan kotoisa tunnelma. Myös konepaja- ja tehdaskierroksia arvostetaan aina, sillä niiden aikana voi nähdä, missä Hardox-terästä valmistetaan. Henkilöstömme työn esittely antoi tapahtumalle lisäarvoa”, konferenssista vastannut Nancy Matos kertoo.


Tapahtuman tilaisuuksien välillä asiakkaille esitettiin kysymyksiä, joihin he vastasivat puhelimillaan. Yksi kysymyksistä oli, mikä Hardox-teräksessä on asiakkaiden mielestä parasta, ja suurin osa ilmoitti parhaaksi ominaisuudeksi teräksen laadun.


Otamme asiakkaisiin myös myöhemmin yhteyttä ja tiedustelemme, mitä ideoita ja ratkaisuja he aikovat toteuttaa uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseksi ja löytämiseksi.


Kyse on pitkälti luokitukseltaan korkeampiin Hardox-teräslajeihin siirtymisestä tuotteiden käyttöiän pidentämiseksi, mutta haluamme myös yhdessä asiakkaidemme kanssa laajentaa toimintaamme uusille aloille, kuten teräksen kierrätykseen. Lisäksi haluamme kannustaa asiakkaitamme käyttämään Hardox Wearparts -verkkopalveluamme, jossa on monenlaisia teräslajin vaihtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä avustavia työkaluja ja tukipalveluita”, Matos kuvailee.


Faktoja Hardox Wearparts -verkostosta
Hardox Wearparts on maailmanlaajuinen verkosto, joka tarjoaa tuottavuutta parantavia ja tuotteiden käyttöikää pidentäviä kulutusosaratkaisuja. Verkosto on kasvanut nopeasti viime vuosina, ja nykyisin siihen kuuluu 450 keskusta eri puolilla maailmaa. SSAB omistaa osan Hardox Wearparts -keskuksista, mutta noin 80 % on muiden yksityisten tahojen omistuksessa. Keskukset saavat teknistä ja markkinointitukea SSAB:n kansainväliseltä organisaatiolta, mutta ovat kuitenkin vahvasti läsnä paikallisesti, joten ne voivat vastata asiakkaiden tarpeisiin tavallista tehokkaammin.