”Luotettavat kumppanit ovat meille tärkeitä. Kyse on paikallisista yrityksistä, jotka tuntevat paikallisen liiketoimintaympäristön. Asiakkailta saatu palaute on ensiarvoisen tärkeää, ja verkosto on tärkeässä osassa tämän palautteen keräämisessä. Pitkän aikavälin tavoitteenamme on olla johtava kulutusosien valmistaja ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja kaikkialla maailmassa”, SSAB Services -liiketoimintayksikön johtaja Gregoire Parenty sanoo.

On palkitsevaa olla Hardox Wearparts® -jäsen, sillä verkostoon kuuluvien keskusten liiketoiminta kasvaa yleensä nopeammin kuin markkinoilla keskimäärin. Vuonna 2017 Hardox Wearparts -liiketoiminta kasvoi noin 12 % edelliseen vuoteen verrattuna. Hyvä kehitys jatkui tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Myös myynti on kasvanut, ja olemme menossa oikeaan suuntaan. Kehitys on ollut vahvaa esimerkiksi Pohjois-Amerikassa ja Meksikossa. Tulos on ollut positiivinen myös monilla suurilla eurooppalaisilla markkinoilla, kuten Saksassa, Italiassa, Puolassa ja Isossa-Britanniassa, samoin kuin Australiassa, Kiinassa ja Japanissa.

Hardox Wearparts® -keskukset tarjoavat varaosia ja palveluja kaivos-, kierrätys-, louhos-, sementti- ja maataloussektoreiden loppuasiakkaille.

“Hardox Wearparts® -keskus pääsee hyödyntämään vahvoja tuotemerkkejämme ja konseptejamme, huippuluokan tuotteita sekä liiketoiminnan tukea, teknistä tukea ja markkinointitukea. Autamme keskuksia kehittämään liiketoimintaansa maailman johtavassa kulutusosien ja niihin liittyvien palveluiden verkostossa”, verkoston kehittämisestä vastuussa oleva Erik Sundström sanoo.

Yksi esimerkki tarjotusta tuesta ovat eri loppukäyttäjäsegmenteille, kuten kaivos-, kierrätys- ja sementtisegmenteille, kohdennetut kampanjat. Suunnitteilla on lisää kampanjoita. SSAB tarjoaa Hardox Wearparts® -keskuksille myynti- ja markkinointityökaluja sekä maailmanlaajuisella että paikallisella tasolla.

Hardox Wearparts® Award
Hardox Wearparts® Award on maailmanlaajuinen kilpailu Hardox Wearparts® -verkoston jäsenille. Palkinto jaetaan joka vuosi Hardox Wearparts -keskuksille, jotka ovat kehittäneet innovatiivisia kulutusosia ja niihin liittyviä palveluita. Tänä vuonna tuomaristo valitsi voittajaksi ranskalaisen Barou Equipements SAS:n. Yritys kehitti innovatiivisen tavan yhdistää Hardox®- ja Strenx™-teräksiä vahvuutta ja kulutuskestävyyttä optimoivalla tavalla.

Menestystarinoita on verkkosivustolla: www.hardoxwearparts.com

Hardox Wearparts® -verkkosivusto
Hardox Wearparts® -verkkosivustolla loppukäyttäjät voivat löytää lähimmän keskuksen luettelon, kartan tai suodattimien avulla. Maailmanlaajuinen verkkosivusto on tällä hetkellä tarjolla 10 kielellä: englanti, kiina, saksa, italia, puola, portugali, venäjä, espanja, ruotsi ja turkki. Ranskankielinen versio julkaistaan pian.
Hardox Wearparts® -keskukset: https://www.hardoxwearparts.com/find-supplier