Hardox® In My Body -ohjelma on ollut Hardox®-kulutuslevyjä käyttävien asiakkaidemme saatavilla jo lähes 20 vuotta. Vaikka My Inner Strenx® -ohjelma käynnistettiinkin vasta vuonna 2015, se on nopeimmin kasvava ohjelmamme Strenx®-rakenneterästä käyttäville asiakkaille. Suosituissa ohjelmissamme on yli 500 jäsentä eri puolilla maailmaa, ja uusia tulee lisää tasaiseen tahtiin. Jäsenyritykset valmistavat ohjelmiin kuuluvista tuotteista mitä erilaisimpia koneita – esimerkiksi dumppereiden lavoja, kauhoja, perävaunuja sekä nosto-, kuljetus-, kierrätys- ja maatalouskoneita.

Ohjelmat ovat keskeinen osa SSAB Special Steels -divisioonan kasvustrategiaa. Ne auttavat tehostamaan tuottavuutta, parantavat asiakaskokemusta ja osoittavat, että SSAB on kestävän kehityksen kärkijoukoissa. SSAB auttaa ohjelmien avulla jäsenyrityksiä siirtymään erikoislujaan teräkseen, jotta ne voisivat keventää valmistamiensa koneiden ja laitteiden painoa, parantaa polttoainetehokkuutta ja pidentää käyttöikää. Kaikki nämä tekijät pienentävät hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Jäsenyyden edut

Jäsenyritysten menestys auttaa myös SSAB:tä menestymään. Tässä on joitakin pitkän aikavälin etuja ohjelmiemme jäsenille:

  • Brändituotteilla on suurempi jälleenmyyntiarvo, joka voi parhaimmillaan olla sama kuin hankintahinta
  • Tuotteiden valmistuspaikka on jäljitettävissä ja aitous taattu
  • Tuotteiden korkea laatu voidaan todistaa
  • Etusija suureen teräslajivalikoimaan
  • Räätälöityä markkinointitukea ja myyntipistemateriaalia SSAB:ltä
  • Etusija koulutus- ja tukipalveluihin
  • Ainutlaatuisen kansainvälisen verkoston tuoma yhteisöllinen tuki

Jäsenten menestystarinoita

Ohjelmiemme jäsenet eri puolilta maailmaa kertovat mielellään menestyksestään. Katso videoita, joissa Hardox® In My Body- ja My Inner Strenx® -jäsenet kertovat saamistaan eduista.

Esimerkiksi Kiinan ensimmäinen My Inner Strenx® -jäsen, BS Crane, kasvatti asiakasuskollisuutta ja asiakkaiden luottamusta yritykseen ja nopeutti pääsyään uusille markkinoille valmistamalla entistä kevyempiä, suurempia kuormia kestäviä nivelpuominostureita ja niiden komponentteja.

Ohjelman kanadalainen jäsen, K-Tec Earthmovers, pystyi jäsenyyden kautta kehittämään valmistamiensa kaapimien muotoilua ja mekaanisia ominaisuuksia. Nyt tämä maailman suurin maansiirrossa käytettävä kaavin on Hardox®-kulutuslevyjen ansiosta entistä kestävämpi ja kevyempi, ja sen painojakaumajärjestelmän ansiosta maata voidaan siirtää entistä enemmän ilman ylimääräisiä hevosvoimia tai suurempaa polttoaineenkulutusta.

Ohjelmien toimintaperiaate

Ohjelmien jäsenyritykset voivat markkinoida tuotteitaan käyttämällä niissä Hardox® In My Body- tai My Inner Strenx® -logoa. Ohjelmien jäseniksi pääsevät ainoastaan sellaiset yritykset, jotka ovat todistetusti yltäneet erinomaisiin tuloksiin teräksen käytössä ja sen hyödyntämisessä koneiden valmistuksessa.

Yritykset voivat liittyä ohjelmiin hakemalla jäsenyyttä ja osoittamalla, että tuotannon, hitsauksen ja suunnittelun laatu täyttää SSAB:n asettamat standardit. Kun tuote hyväksytään, yritys saa yksilöllisellä sarjanumerolla varustetun merkin, joka todistaa tuotteen aitouden ja jonka avulla tuotteen alkuperä voidaan selvittää. Merkki toimii ostajalle takuuna siitä, että hän saa laadukkaan, SSAB:n standardit täyttävän tuotteen. Kun yrityksestä tulee ohjelman sertifioitu jäsen, sen täytyy jatkossakin noudattaa tiukkoja laatukriteerejä.

Vahvuus numeroina

Järjestimme jäsenille kyselyn ohjelmien etujen ja jäsenten tyytyväisyyden mittaamiseksi. Vastaukset vahvistavat, että strategiamme on onnistunut.

77 % jäsenistä on sitä mieltä, että tuotteiden myyminen brändilogon lisäämisen jälkeen on joko entistä helpompaa tai erittäin helppoa.

63 % on ohjelmaan liittymisen jälkeen kasvattanut myyntiään yli 50 %.

91 % ilmoittaa olevansa erittäin tyytyväinen SSAB:n tarjoamaan markkinointitukeen.

78 % kertoo, että ohjelmat ovat vaikuttaneet merkittävästi yrityksen laajenemiseen uusille markkinoille.

72 % ilmoittaa, että tuotteiden loppukäyttäjät ovat joko todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti valmiita maksamaan enemmän brändituotteesta kuin vastaavasta kilpailevasta tuotteesta.

Suurin osa SSAB:n asiakkaista suhtautuu Hardox®- ja Strenx®-brändeihin innokkaasti. Vielä innokkaampia ovat tuotteiden loppukäyttäjät, jotka ovat yksi tärkeimmistä kohderyhmistä. Itse asiassa brändiemme menestys ja vahvuus ovat vieneet koko konseptin aivan uudelle tasolle – jotkut loppukäyttäjistä ovat jopa brändänneet itsensä Hardox®- ja Strenx®-tatuoinneilla. Heitä voi todellakin kutsua uskollisiksi faneiksi. Jäsenyritysten mukaan suurin osa loppukäyttäjistä ostaa tuotteita myös uudelleen.

Hardox® In My Body- ja My Inner Strenx® -ohjelmat ovat lyhyesti sanottuna kaikille osapuolille hyödyllinen kumppanuus, joka johtaa innovatiiviseen tuotekehitykseen, brändin tunnettavuuden parantamiseen ja menestyksekkääseen liiketoimintaan.