Cd A Metals

Cd’A Metals on täyden palvelun metallia muotoileva ja toimittava yritys, joka tarjoaa palvelujaan Yhdysvaltojen luoteisosassa. Jo Idahon 1880-luvun kultakuumeesta lähtien Cd’A Metals on pyrkinyt tarjoamaan ja toimittamaan asiakkailleen oikean materiaalin oikeaan aikaan.

Aluejohtaja ja kulutusosapäällikkö David Coulson on ylpeä tarjoamiensa palvelujen korkeasta tasosta. ”Ei ole väliä, mitä tilataan – Hardox-teräksestä valmistettuja kippilavoja, alumiinisia veneitä tai lähes mitä tahansa siltä väliltä – me pystymme toimittamaan materiaalisarjoja alle viikossa, joissakin tapauksissa jopa seuraavana päivänä, noin 650 kilometrin säteellä.”

Toiminta Hardox Wearparts -keskuksena on tärkeää liiketoiminnan kannalta. ”Asiakkaat tietävät, että Cd’A Metals myy maailman parasta terästä ja tarjoaa parasta teknistä tukea.”

Cd’A Metals on tehnyt yhteistyötä SSAB:n kanssa vuodesta 1998 lähtien, ja Coulson arvostaa sitä suuresti. ”Toivottavasti yhteistyö SSAB:n kanssa jatkuu vielä pitkään. Meidän täytyy oppia vielä paljon yrityksen asiantuntemuksesta.” Nykypäivän teollisuuden keskeisin haaste on teräsmarkkinoiden epävakaisuus, ja Coulson on vakuuttunut, että tulevaisuudessa teräs on kevyempää, vahvempaa ja ympäristöä säästävämpää. ”Yhteistyössä SSAB:n kanssa meille on tärkeää, että olemme uusimpien terästen ja innovaatioiden edelläkävijä terästuotteiden valmistuksessa. SSAB:n laatuteräksillä saamme kaikkein ajanmukaisimmat tuotteet maailmassa. Lisäksi yrityksen tekninen osaaminen nostaa teräksen täysin uudelle tasolle.”

CD’A METALSIN TARJOOMA
Kulutuslevyt
Erikoislujat levyt
Panssariteräslevyt
Erikoislujat putket
Laaja valikoima niukkahiilisiä teräksiä
Laaja valikoima alumiinilevyjä ja ekstruusio-suuttimia
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut levyt ja tangot
True Hole -viisteplasmaleikkaukset 20’ x 75’ -pöydällä
Viisi särmäyskonetta, kapasiteetti 34’ ja 750 tonnia
Kolme levylaseria
Putkilaser
Monta nopeaa katkaisusahaa
Demag Cranes -jälleenmyyjä

Teksti: Anne Margrethe Mannerfelt
Valokuva: Cd’A Metals

Tämä artikkeli on julkaistu SSAB World -lehden numerossa 1/2017.