SPG Steiner

Steiner-konserniin kuuluu useita tytäryhtiöitä, jotka kaikki toimivat öljyn ja petrokemian aloilla. Steiner Engineering toteuttaa laitoksia, ja liiketoimintayksiköt Prematechnik ja Gastec toimittavat laitosten tarvitsemaa nykyaikaista tekniikkaa ja laitteistoa.

SPG Steiner on käyttänyt SSAB:n valmiita teräslevyjä vuodesta 2007 lähtien. Levyjä käytetään etupäässä matalan lämpötilan säiliöissä sekä kryogeenisissä säiliöissä, jotka valmistaa SPG Steinerin Adapt-liiketoimintayksikkö. 

Steiner-konsernin johtaja Philippe Steiner kertoo, että monimutkaisiin kokonaisprojekteihin tarvitaan normaalisti monta tuhatta tonnia terästä.

”Kun ostamme SSAB:n valmiita teräslevyjä, voimme optimoida materiaalin kulutuksen sekä samalla parantaa aikatauluja ja varmistaa erittäin korkeatasoisen laadun”, hän sanoo.

Steiner mainitsee myös, että kilpailu jatkaa kasvuaan öljyn ja petrokemian teollisuudessa. Hän etsii kollegoittensa kanssa jatkuvasti innovatiivisia keinoja projektien toteutukseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille. Hän sanoo, että SSAB:n laajan asiantuntemuksen ja korkealaatuisten tuotteiden avulla SPG Steiner pystyy parantamaan kilpailukykyään kansainvälisillä teräsmarkkinoilla.

”Asiakkaillamme on monimutkaisia projekteja haastavissa ympäristöissä. Aika ja laatu ovat aina etusijalla, olipa projekti Euroopassa, Venäjällä, Lähi-idässä tai Afrikassa. SSAB:n innovatiivisuus ja ennakoiva asiakaspalvelu, jota saamme tuotantoon, esikäsittelyyn ja toimituksiin liittyen, auttaa meitä parantamaan laatua ja säästämään arvokasta aikaa työmaalla”, hän sanoo. 

TIETOJA SPG STEINERISTA
Saksalainen rakennuskonserni SPG Steiner on itsenäinen EPC- (Engineering, Procurement, Construction) yritys, joka on erikoistunut maaöljy- ja petrokemianteollisuuteen. SPG Steinerin eri liiketoimintayksiköt toteuttavat öljy- ja petrokemianlaitoksia ja toimittavat myös ratkaisuja ja laitteita laitoksiin asennettaviksi.

3 SYYTÄ, MIKSI SPG STEINER KÄYTTÄÄ SSAB:N ESIKÄSITELTYÄ TERÄSTÄ
• Valmiit teräslevyt säästävät aikaa ja rahaa työmaalla. 
• Nopeammilla toimituksilla logistiikasta voidaan eliminoida tarpeettomat vaiheet. 
• Valmiiden levyjen käyttö optimoi materiaalin kulutuksen.

Teksti: Isabelle Kliger
Valokuva: SPG Steiner