BS Crane

BS Crane Co Limited on Hongkongissa sijaitseva yritys, joka valmistaa kuormausnostureita, merinostureita ja niiden osia, kuten tukijalkoja ja kauhoja. Luottamukselliset asiakassuhteet ja pyrkimys toimittaa aina kaikkein parhainta laatua ovat antaneet osansa yrityksen menestykseen. ”Pyrimme aina säilyttämään tuotteittemme laadun ja parantamaan sitä. Samalla haluamme muodostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita”, myynti- ja markkinointipäällikkö Raymond Lo sanoo.

Viime vuonna BS Crane liittyi SSAB:n My Inner Strenx -ohjelmaan, joskin yritys on työskennellyt SSAB:n kanssa jo 10 vuotta. Se on ensimmäinen kiinalainen jäseneksi liittynyt yritys. ”Olemme iloisia ja ylpeitä jäsenyydestä, sillä nyt asiakkaamme luottavat tuotteisiimme entistä enemmän”, Lo toteaa.

BS Cranen uusin haaste on autoihin ja laivoihin asennettujen nosturien painorajoitus. ”Olemme saaneet asiakkailtamme palautetta ja kyselyjä rakentaa isompia nostureita raskaille kuormille, minkä kehittäminen on osoittautunut hyvin haasteelliseksi”, Lo sanoo. ”SSAB:n erikoislujan materiaalin avulla olemme kuitenkin onnistuneet tuottamaan nosturin, joka painaa vähemmän ja pystyy käsittelemään painavia kuormia. Nosturi toimitetaan meille pian.”

BS Cranella on kunnianhimoiset tavoitteet tulevaisuuden varalle. ”Viiden vuoden päästä haluamme, että asiakkailla on enemmän tietoisuutta brändistämme, ja kehitämme edelleen luottamusta tuotteisiimme. Kymmenen vuoden päästä tavoitteenamme on kaksinkertaistaa nosturiemme tuotanto ja edelleen ylläpitää mainettamme yrityksenä, joka toimittaa kaikkein kustannustehokkaimmat nosturit.” 

Tietoa BS Cranesta
Toimitusjohtaja: Peter Lo, joka on toiminut alalla yli 30 vuoden ajan
Yritys perustettu: 1984
Työntekijöiden määrä: 280 kahdessa tehtaassa
Sijaintipaikat: Kanton ja Fogang, Guangdongin maakunnassa Kiinassa
Tärkeimmät tuotteet: nosturit, sylinterit, hiotut putket ja kromatut tangot

Teksti: Anne Margrethe Mannerfelt
Valokuva: BS Crane