Numerossa 1/2017 kerromme myös, millaisten projektien parissa saksalainen rakennuskonserni SPG Steiner toimii maaöljy- ja petrokemianteollisuudessa, miten SSAB EcoUpgraded -ohjelma toi ruotsalaiselle Ernsts Express -kuljetusyhtiölle 100 tonnin hiilidioksidisäästöt rekkaa kohden sekä miten yhdysvaltalainen Cd’A Metals ja Hongkongissa toimiva BS Crane ovat hyötyneet SSAB:n asiakasohjelmista.

SSAB World digitalisoituu – jätä sähköpostiosoitteesi

SSAB World -asiakaslehden sisältöä julkaistaan nyt myös sähköisessä muodossa nettisivuillamme, asiakaskirjeissä ja sosiaalisessa mediassa, jotta voimme tarjota lukijoillemme tuoreempia teräsuutisia ekologisemmin. Lehden viimeinen painettu numero julkaistaan tämän vuoden lopulla.

Jotta saat jatkossakin käytännönläheistä tietoa teräksestä sekä uutisia teräsmaailman ilmiöistä ja tuotekehitysonnistumisista, jätä sähköpostiosoitteesi alla olevan linkin kautta. Samalla voit ladata koko lehden PDF-muodossa.

SSAB World

 

 

SSAB World 1-2017 cover