SSAB hakee jälleen kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Tänä vuonna kesätyöpaikkoja on tarjolla eniten Raahen tehtaalla, jonne palkataan noin 600 kesätyöntekijää. Tehtävät sijoittuvat pääasiassa tehtaan eri prosesseihin, kunnossapitoon, laboratorioihin ja kiinteistöhuoltoon. Lisäksi kesätyöpaikkoja on tarjolla tehtaan ympäristö- ja energiatiimissä, prosessikehityksessä, hankinnassa ja tuotannonohjauksessa.

Hämeenlinnan tehtaalle palkataan 170 kesätyöntekijää tuotantoon, kunnossapitoon, laboratorioihin,tehdaspalveluun ja kiinteistöhuoltoon. Myös pienemmillä paikkakunnilla, esimerkiksi Kankaanpäässä, on tarjolla kesätyöpaikkoja. Suurin osa kesätyöntekijöistä opiskelee tekniikan alan tutkintoa joko ammatti- tai korkeakoulussa.

"Tarjoamme nuorille luonnollisesti mahdollisuuden ansaita omaa rahaa ja samalla saada arvokasta työkokemusta terästeollisuuden prosesseista. Kesätöiden tarjoaminen on myös osa yhteiskuntavastuun toteuttamista ja nuorten huomioimista. Ja tietenkin tarvitsemme kesätyöntekijöitä myös liiketoiminnallisista syistä, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vuoden ympäri", kertoo SSAB Europen Raahen tehtaan henkilöstöpäällikkö Tiina Uitto.

Avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta:
www.ssab.fi/ssab-konserni/tyopaikat/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja medialle: SSAB:n konserniviestintä, Atte Kaksonen, [email protected], puh. 050 3143 634