Hardox HiTemp on tervetullut lisä SSAB:n Hardox-kulutuslevyjen tuoteperheeseen.  

Hardox-kulutusteräs tunnetaan kaikkialla maailmassa. Se on tehostanut tuotantoa ja pidentänyt tuotteiden käyttöikää useilla eri toimialoilla jo yli 40 vuotta. Vuosien varrella Hardox-terästä on kehitetty jatkuvasti parantamalla sen kovuutta ja sitkeyttä.  

Uusi Hardox HiTemp -kulutusteräs vastaa vaikeaan haasteeseen: se kestää kuluttavia olosuhteita korkeissa lämpötiloissa. 

Perinteisesti sammutetut ja lämpökäsitellyt kulutusteräkset alkavat menettää kovuuttaan korkeissa, 300–500 °C:n* lämpötiloissa. Tähän mennessä korkeisiin lämpötiloihin tarkoitetut vaihtoehtoiset ratkaisut ovat olleet kalliimpia ja hankalampia työstää. 

Hardox HiTemp -kulutuslevy on uusi, parempi ratkaisu. Hardox HiTemp -teräksen suorituskyky korkeissa lämpötiloissa on saavutettu korkeatasoisilla raaka-aineilla ja tarkkaan valvotulla valmistusprosessilla. 

Hardox HiTemp -terästä voidaan leikata, hitsata, työstää ja kylmämuovata samoilla konepajalaitteilla ja -tekniikoilla kuin muitakin Hardox-teräslajeja ja tavallista terästä. Kaikki tämä tekee Hardox HiTemp -teräksestä ihanteellisen vaihtoehdon kuluttaviin olosuhteisiin korkeissa lämpötiloissa useilla eri aloilla – erityisesti prosessiteollisuudessa, kuten teräs- ja sementtitehtailla tai hiilivoimaloissa, sekä kierrätys- ja asfalttiteollisuudessa.

Saat lisätietoja Hardox HiTemp -teräksen suorituskyvystä ottamalla meihin yhteyttä:  

Esa Kivelä Area Sales Manager,

Sähköposti: [email protected],

Matkapuhelin: +358 40 557 8950, Suora puhelin: +358 20 592 2770

*Lämpötila-alue ei ole tarkka ja riippuu kulutusolosuhteista. 300–500 °C on noin 570–930 °F.

Lisätietoja Hardox HiTemp-tuotesivulta