Raahen terästehtaalle palkataan lähes 550 kesätyöntekijää, Hämeenlinnaan noin 160, ja lisäksi paikkoja on tarjolla myös pienemmillä toimipaikoilla eri puolilla Suomea. Kesätöitä tehdään sekä vuorotyönä että päivätyönä.

Raahessa kesätyöpaikkoja on avoinna satamassa, rauta- ja terästuotannossa, valssaamolla sekä mekaanisessa ja sähkökunnossapidossa, kiinteistöhuollossa ja laboratorioiden toiminnoissa. Tuotannon kesätyöpaikkojen lisäksi SSAB:llä on Raahessa tarjolla kesäksi töitä tuotannonohjauksessa, kuljetustensuunnittelussa, ympäristötiimissä, prosessitietojärjestelmien kehityksessä, prosessikehityksessä sekä tukifunktioissa kuten esim. hankinnassa ja SCM-tiimissä.

Hämeenlinnassa tuotannon työtehtävät sijoittuvat tuotantoprosessin eri vaiheisiin, kuten prosessin valvontaan, laaduntarkkailuun ja lähetystoimintoihin. Työtehtäviä on myös kunnossapidossa ja tehdaspalvelussa. Kesätöitä on tarjolla myös IT:ssä, laboratorioissa, tuotannonohjauksessa, kuljetustensuunnittelussa sekä työnjohtotehtävissä.

"Kesätyö avaa nuorille mahdollisuuden tutustua terästoimialaan ja suuren yrityksen toimintaan. Samalla kesätyöntekijät mahdollistavat meille asiakkaidemme palvelun ja tuotannon normaalin toiminnan henkilöstömme lomien aikana. Pääsääntöisesti tehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää", kertoo SSAB Europen Suomen henkilöstöjohtaja Matti Santala.

Hakuajat:
Haut Raahen ja Hämeenlinnan tuotannon kesätyöpaikkoihin ovat auki 10.3.2024 saakka. Kesätoimihenkilöpaikkojen hakuajat vaihtelevat tehtäväkohtaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta:
https://www.ssab.com/fi-fi/ssab-konserni/tyopaikat

Lisätietoja medialle:
SSAB:n konserniviestintä, Atte Kaksonen, [email protected], puh. 050 3143 634