Essimaari Hartikka on työskennellyt kesän ajan kiinteistöpalvelun LVI-ryhmässä. Hän opiskelee koulutuskeskus Brahessa putkiasentajaksi.

 

”Olen kiinteistöpalveluyksikössä LVI-ryhmässä ja meille kuuluvat LVI-huoltotyöt, kuten lämmitysjärjestelmät, viemärit, vesilinjat ja IV-koneiden huollot ja korjaukset. Olen oppinut täällä tosi paljon ja saanut varmuutta työskentelyyn. Täällä on päässyt näkemään ja tekemään todella monenlaista. Olen viihtynyt tosi hyvin”, Essimaari kertoo.

 

Konetekniikkaa Oulun ammattikorkeakoulussa opiskeleva Lauri Kurttila on työskennellyt koksaamolla patterikoneen kuljettajana toista kesää.

”Ajan kolmea patterikonetta koksaamolla. Koksaamoprosessi on tullut tutuksi ja terästuotanto ihan yleisesti. Meillä on hyvä työporukka tässä ja mukava työilmapiiri – aina ollut mukava tulla töihin” Lauri summaa.