University Steel Prize on arvostettu palkinto, jonka voittaminen saa ansioluettelosi erottumaan muista – jos edes enää tarvitset CV:tä tapahtuman jälkeen.

Opiskelijat voivat hakea University Steel Prize -palkintoa design-suunnitelman, valmistusmenetelmän, konseptin tai olemassa olevaan tuotteeseen liittyvän kehitysidean perusteella, kunhan työssä hyödynnetään erikoislujaa terästä. Työn ei tarvitse olla fyysinen tuote, vaan innovatiivinen ideakin riittää. 

Sen lisäksi, että palkinnon voittaja saa mainetta ja kunniaa sekä 20 000 Ruotsin kruunua, hänet kutsutaan tapahtumaan, jossa on tarjolla inspiroivia seminaareja ja mielenkiintoisia keskusteluja. Samalla saatat jopa tavata tulevan työnantajasi! 

Viime vuonna yli 800 ihmistä ympäri maailmaa kokoontui Tukholmaan Swedish Steel Prize -tapahtumaan, jossa julkistetaan myös University Steel Prize -voittaja. Voittaja saa myös esitellä työnsä tapahtuman päälavalla. Tapahtuma ja palkintoseremonia järjestetään 24. toukokuuta 2018. 

Palkintoseremoniaan Tukholmaan kutsutaan enintään kuusi henkilöä, mutta palkintoa voi hakea, vaikka projektiin olisi osallistunut useampikin henkilö. Maksamme matkat Tukholmaan ja takaisin sekä yöpymisen Tukholman keskustassa. 

Olemme vuosien aikana nähneet tuotteita, metodeja, konsepteja ja suunnitelmia, jotka ovat inspiroineet tuomaristoa sekä innoittaneet jatkotutkimukseen ja -tuotekehitykseen. 

Nyt on sinun vuorosi hakea palkinota ja vaikuttaa urakehitykseesi! 

Hakuaika päättyy 1. huhtikuuta 2018. Lisätietoja saa alla olevasta linkistä. 
Hae University Steel Prize -palkintoa 

Lisätietoja:
Linda Petersson, University Steel Prize -tuomariston puheenjohtaja, [email protected]
Anna Rutkvist, projektipäällikkö, University Steel Prize,
[email protected]