Hardox 500 Tuf -levyissä yhdistyvät toisiinsa Hardox 450- ja Hardox 500 -terästen parhaat ominaisuudet. Lopputuloksena on kulutuslevy, jolle markkinoilta ei löydy todellista kilpailijaa.  Teräs on riittävän sitkeää järeiden maansiirtoajoneuvojen, konttien ja kauhojen valmistusaineeksi. Koska Hardox 500 Tuf kestää tavallista paremmin iskuja ja kulutusta, se pidentää koneiden käyttöikää ja parantaa niiden kykyä kestää kovatkin iskut.

Jopa kaksinkertainen käyttöikä 

Graniitin liukumisesta aiheutuvaan kulumiseen perustuvat WearCalc- ja TippCalc-laskelmat osoittavat, että Hardox 500 Tuf -teräksellä on 85–100 % pitempi käyttöikä kuin Hardox 400 -teräksellä. 

Hardox 500 Tuf suoriutuu erinomaisesti seuraavissa työskentelyolosuhteissa: painavien ja terävien kivien lastaaminen ja purkaminen louhoksilla ja kaivoksissa, suuren ja painavan kierrätysmetallin käsittely sekä betoniterästä sisältävien betonielementtien lastaaminen tai pudottaminen dumppereihin purkutöiden yhteydessä. 

Hardox 500 Tuf -teräksen taattu iskuenergia on 27 J -20 °C:ssa (20 ft-lb / -4 °F) ja sen tyypillinen arvo on 45 J -40 °C:ssa (33 ft-lb / -40 °F). Sillä on poikkeuksellisen pieni Brinell-kovuusväli: 475–505 HBW.  

Hardox 500 Tuf -teräs on saatavilla syyskuussa 2017. Saat lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja suorituskyvystä ottamalla meihin yhteyttä: 

Erno Sivonen, Regional Sales Manager,
[email protected] 
puh: +358 50 3542909