ABB uusii nyt tämän muuntajan ja suorittaa vielä uudelleen vianetsinnän ohjausjärjestelmässä. Tämän työn arvioidaan kestävän noin kolme viikkoa.

Tuotanto- ja toimitusmenetysten nettovaikutusten arvioidaan nousevan noin 70 000 tonniin, mikä vaikuttaa vuoden 2016 viimeisellä neljänneksellä ja vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä painottuen viimeksi mainitulle. Aiemmin tuotanto- ja toimitusmenetysten nettovaikutusten arvioitiin olevan noin 40 000 tonnia. 

”Pitkittynyt seisokki vaikuttaa merkittävästi asiakastoimituksiimme, mikä on erittäin valitettavaa. Jatkamme SSAB-konsernin joustavan tuotantojärjestelmän hyödyntämistä ja mahdollisuuksien mukaan SSAB:n muiden tuotantolaitosten volyyymeja”, sanoo SSAB Special Steels -divisioonan johtaja Per-Olof Stark.

”Yhteistyö SSAB:n kanssa ratkaisun löytämiseksi on nyt ykkösprioriteettimme. ABB on ottanut käyttöön kaikki mahdolliset asiantuntijaresurssinsa luotettavan ratkaisun löytämiseksi niin pian kuin mahdollista,” sanoo Johan Söderström, ABB Sverigen toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Per Hillström, sijoittajasuhdejohtaja, [email protected], puh. + 46 70 295 2912 

SSAB AB julkistaa nämä tiedot EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksessa annettujen säädösten mukaisesti. Tiedot toimitettiin julkaistaviksi yllämainitun yhteyshenkilön toimesta 9.1.2017 klo 19.15 CET.