SSAB Special Steelsin Oxelösundin tehtaalla on ollut aiemmin kerrotulla tavalla käynnissä suunniteltu vuosittainen huoltoseisokki neljännellä kvartaalilla. Tuotannon uudelleenkäynnistyksen yhteydessä havaittiin toimintahäiriö valssaamolla.

Pidentynyt seisokki merkitsee SSAB Special Steels -divisioonalle noin 25 000 tonnin tuotanto- ja toimitusmenetyksiä suunnitellun seisokin vaikutusten lisäksi, vaikuttaen vuoden 2016 neljännellä kvartaalilla ja vuoden 2017 ensimmäisellä kvartaalilla.

Lisätietoja:
Per Hillström, sijoittajasuhdejohtaja, [email protected], puh. + 46 70 295 2912

SSAB AB julkistaa nämä tiedot EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksessa annettujen säädösten mukaisesti. Tiedot toimitettiin julkaistaviksi yllämainittujen yhteyshenkilöiden toimesta. Tiedot toimitettiin julkaistaviksi yllämainitun yhteyshenkilön toimesta 16.12.2016 kello 13.00 CET.