SSAB Corporate presentation 2016

SSAB:n juuret ulottuvat 1800-luvulle, mutta latvat kurkottavat pitkälle tulevaisuuteen. Vaikka olemme ylpeitä historiastamme, katseemme on tulevaisuudessa ja tekemisemme intensiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa. Ja vaikka teräksissämme konkretisoituu osaamisemme ydin, vielä tärkeämpää meille on nähdä ne osana asiakkaidemme ratkaisuja, jotka eivät ole pelkästään suorituskykyisiä vaan myös parempia maapallomme kannalta.

Kalvosarja esittää konkreettisten esimerkkien avulla, miten tuotteemme, palvelumme ja tapamme toimia tukevat visiomme mukaista maailmaa, joka on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi. Myös viimeaikaiset hankkeemme, kuten uudet tuoteperheemme asiakkaiden erityistarpeisiin ja osallistumisemme hiilivapaan teräksentuotannon kehittämiseen, tukevat visiomme saavuttamista. Mielenkiintoisiin asiakasratkaisuihin voit tutustua myös SSAB World -lehtemme uusimman numeron kautta.

Toivottavasti epävirallinen välitilinpäätöksemme auttaa sinua hahmottamaan SSAB:n ytimen ja innostaa sinua seuraamaan, mitä SSAB:ssä ja sidosryhmissämme tapahtuu.

Voit ladata PDF-muotoisen yritysesittelymme verkkosivuiltamme. Kielivaihtoehtoja on kolme: suomi, englanti ja ruotsi.

Lisätietoja: brändijohtaja Riikka Friman