”Asiakkaat haluavat tietää mitä tuote voi tarjota, joten on mielekästä ryhmitellä tuotteemme niiden käyttötarkoituksen mukaan”, SSAB Europen johtaja Olavi Huhtala kertoo. ”Näin on paljon helpompi tunnistaa, mikä on oikea tuote mihinkin sovellukseen. Olemme luoneet nämä optimoidut tuotevalikoimat yhdistämällä hiljattain kehitettyjä tuotteita joukkoon parhaita tuotteita aiemmista valikoimistamme.”

Uusi tuotevalikoima tarjoaa SSAB:n asiakkaille myös suoran pääsyn yhtiön laajaan palvelu- ja tukivalikoimaan. Asiakkaat ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä SSAB:hen saadakseen konepajasuosituksia ja teknistä tukea tuottavuutensa parantamiseksi.

SSAB:n ja Ruukin yhdistymisen myötä SSAB:n teräsvalikoima on järjestelty uudelleen. Viime vuonna SSAB julkisti joitakin uusia tuotteita, ja tämä tuotejulkistus yhdessä autoteollisuudelle suunnatun Docol-brändin tulevan uudelleenjulkistamisen kanssa täydentää SSAB:n uuden tuotevalikoiman.

SSAB:n brändiperheisiin sisältyvät nykyään kuumavalssattu levy, kuuma- ja kylmävalssattu nauha, metallipinnoitetut tuotteet sekä putket ja profiilit.

SSAB:n uudet, optimoidut teräs- ja palveluvalikoimat ovat:

SSAB Domex

SSAB Domex on laaja monipuolisten rakenneterästen valikoima, jonka erinomaiset kylmämuovausominaisuudet takaavat korkean tuottavuuden ja luotettavan suorituskyvyn.

SSAB Boron

SSAB Boron on karkeneva teräs, joka on tarkoitettu asiakkaan omassa konepajassa karkaistavien, kulutusta kestävien tuotteiden helppoon ja tasalaatuiseen valmistukseen.

SSAB Form

SSAB Form on oikea valinta meistoon, venyttämiseen, syvävetoon, taivutukseen, metallin painosorvaukseen ja muihin muovausmenetelmiin erityisesti silloin, kun tuotantomäärät ovat suuria ja tarvitaan tarkkoja, tasalaatuisia ominaisuuksia.

SSAB Laser® Plus

SSAB Laser® Plus on rakenneteräs tehokkaaseen laser-, vesi- ja plasmaleikkaukseen, ja se parantaa tuottoa ja tuotteiden laatua taatun leikkauksen jälkeisen tasomaisuuden, alhaisten sisäisten jännitysten ja sileän pinnan ansiosta.

SSAB Weathering

SSAB Weathering ja COR-TEN® tarjoavat asiakkaille poikkeuksellisen laajan valikoiman erikoislujia, korroosionkestäviä teräslaatuja sekä joustavat tilaukset.

Lisätietoja:
Johan Broback, SSAB:n brändättyjen tuotteiden projektijohtaja, puh. +46 70 204 5773

Lataa kuvia SSAB:n Mediapankista