Vuosikertomus koostuu neljästä osasta:
- Liiketoimintakatsaus
- Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä
- GRI-raportti
- Tilinpäätös 2015 (hallituksen hyväksymä)

 

Aiemmin erillisenä julkaistu kestävän kehityksen raportti on nyt integroitu osaksi vuosikertomusta. Vuosikertomus antaa tiedot SSAB:n taloudellisista, sosiaalisista ja ympäristövaikutuksista vuonna 2015. GRI-raportti on laadittu GRI (Global Reporting Initiative) G4 -raportointiohjeiston suppean (Core) -sovellustason mukaisesti.

 

SSAB:n vuosikertomus 2015 on ladattavissa osoitteessa ssab.com joko kokonaisena tai erillisinä osioina. Vuosikertomus on interaktiivinen pdf-dokumentti, jossa osiosta toiseen siirtyminen on yksinkertaista ylänavigaation avulla. Julkaisukielinä ovat ruotsi, suomi ja englanti.

 

Tulostettuna vuosikertomus toimitetaan pyynnöstä. Tilauksia voi tehdä sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse +46 8 45 45 700. Vuosikertomusta ei toimiteta automaattisesti osakkeenomistajille.

 

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2015 (Corporate Governance Report), joka ei kuulu osana hallituksen toimintakertomukseen, ja siihen liittyvä tilintarkastajan lausunto ovat lisäksi erillisinä yhtiön kotisivuilla osoitteessa ssab.com Hallinnointi-osiossa.

 

Lisätietoja:
Andreas Koch, Sijoittajasuhdejohtaja, [email protected], puh. +46 8 45 45 729

 

SSAB julkistaa nämä tiedot Suomen arvopaperimarkkinalain ja Ruotsin arvopaperimarkkinalain vaatimusten mukaisesti. Tiedot on jätetty julkaistavaksi klo 11.00 (CET) 15.3.2016.