”Meillä on ilo toivottaa tervetulleiksi ensimmäiset My Inner Strenx -jäsenemme, Castleton Industries Kanadasta sekä KH-Kipper and Feber Grupa Intercars Puolasta. Uudet jäsenet ovat edelläkävijöitä erikoislujien terästen käytössä sovelluksissaan”, sanoo SSAB:n markkinakehityksestä vastaava johtaja Gregoire Parenty.

 

SSAB:n uusi My Inner Strenx -ohjelma on suunnattu yrityksille, jotka tekevät alan johtavia tuotteita käyttämällä Strenx-terästä. Loppukäyttäjäohjelman tarkoituksena on optimoida suunnitteluratkaisuja ja tuotantotekniikoita. Näin pystytään vastaamaan teräsrakenteita vaativiin sovelluksiin käyttävien asiakkaiden odotuksiin.

 

My Inner Strenx -ohjelmaan liittyminen antaa jäsenille ensisijaisen pääsyn SSAB:n teknisiin palveluihin ja resursseihin, teknisestä tuesta koulutukseen, suunnitteluun ja teknisiin seminaareihin. Jäsenyhtiöt voivat myös hyödyntää SSAB:n kattavaa markkinointitukea, kuten näyttelyitä, esitteitä ja Strenxin digitaalisia markkinointityökaluja.

 

My Inner Strenx on myös signaali tuotteen korkeasta laadusta. Jäsenet voivat käyttää My Inner Strenx -merkkiä tuotteissaan. Näin voidaan osoittaa, että tuotteet on kehitetty edistyksellisellä suunnittelulla käyttäen erikoislujaa Strenx-terästä ja valmistettu SSAB:n hyväksymillä tuotantomenetelmillä parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Sertifioiduissa tuotteissa on My Inner Strenx -merkki asiakkaille toimitettaessa.

 

Kysymyksiä My Inner Strenxistä? Lisätietoja: Panu Pitkänen, Tuoteryhmäjohtaja, SSAB Special Steels, +358 40 717 0892

 

Lisätietoja My Inner Strenx -ohjelmasta.

 

Liity My Inner Strenx -ohjelman jäseneksi.

 


Tietoja Strenxistä: Strenx on suunniteltu toimialoille, joilla rakenteellinen lujuus ja painoon liittyvät säästöt ovat keskeisiä kilpailutekijöitä, erityisesti nosto-, käsittely- ja kuljetusaloille. Strenx on maailman laajin erikoislujien rakenneterästen valikoima sekä lujuuksien että mittojen kannalta. Myötölujuudet ovat 600 – 1 300 Mpa, mikä tekee niistä markkinoiden lujimpia. Strenx-teräksiä on saatavana levy-, nauha- ja putkituotteina 0,7–160 mm paksuisina.