Strenx on suunniteltu toimialoille, joissa rakenteiden keveys ja painonsäästö ovat keskeisiä kilpailutekijöitä, kuten nosto- ja kuljetusvälineteollisuudessa. Strenx sopii hyvin myös maataloudessa käytettäviin koneisiin, raskaiden ja liikkuvien koneiden runkorakenteisiin, raideliikenteen kalustoon sekä offshore- ja rakentamisen toimialoille. Nyt asiakkaat pystyvät suunnittelemaan kilpailukykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita: nostureita, jotka yltävät pidemmälle, perävaunuja, joiden hyötykuorma on suurempi ja kuorma-autoja, jotka kuluttavat vähemmän polttoainetta.

”Asiakkaille tuote on ainutlaatuinen, sillä Strenx kattaa nyt kolme tuotemerkkiä, Optimin, Weldoxin ja Domexin, jotka ovat SSAB:n ja entisen Ruukin tunnettuja tuotemerkkejä. Strenxiin kiteytyy yli 50 vuoden kokemuksemme erikoislujista teräksistä”, kertoo SSAB:n markkinoiden kehittämisestä vastaava johtaja Gregoire Parenty.

Uudella Strenxillä on maailman laajin lujien rakenneterästen valikoima sekä laatuvalikoiman että mitta-alueen osalta. Sen myötölujuudet ovat 600–1300 Mpa. Strenx 1300 Mpa on markkinoiden lujin teräs. Strenx-teräksiä on saatavana levy-, nauha- ja putkituotteina 0,7–160 mm:n paksuisina.

”Annamme täyden tukemme suunnittelijoille ja asiakkaille. Autamme heitä kehittämään tuotteitaan edelleen Strenxiä käyttäen. Takaamme parhaat tulokset lopputuotteen suorituskyvylle, kun asiakas hyödyntää laaja-alaista ja pitkää kokemustamme teräksistä”, Gregoire Parenty lisää.

Strenx takaa tuotteen tasalaatuisuuden. Lisäksi asiakas saa tukea liiketoimintansa kehittämiseen ja lopputuotteen suorituskyvyn parantamiseen.

www.strenx.com

Lisätietoja:

Kari Väliaho, Myyntijohtaja, +358 40 354 3232

Leena Vanhanen, PR-johtaja, +358 40 549 7842

Kuvateksti 1:

Strenx kattaa kaikki SSAB:n kuumavalssatut levy- ja nauharakenneteräkset, joiden myötölujuus on 600–1300 MPa (myös yli 600 MPa:n putket) sekä tietyt kylmävalssatut tuotteet.

Kuvateksti 2:

Strenx on vahvin teräs, ja sillä on laajin lujuus- ja mittavalikoima.