“Uusi Hardox 500 -putkien valikoima täydentää olemassa olevaa Hardox-tuoteperhettä. Meillä on pitkä kokemus kulutusta kestävien putkituotteiden kehitystyöstä. Lopulliset tuoteominaisuudet määräytyvät muovauksen ja hitsauksen jälkeen. Tämä takaa tuotteen tasalaatuisuuden sekä korkeat lujuus- ja sitkeysominaisuudet, samat jotka myös muilla Hardox-tuotteilla on”, sanoo Fredrik Mikaelsson, joka vastaa putki- ja profiilituotteista SSAB:llä.

Hardox 500 -putki on kustannustehokas koko elinkaarensa ajan

Hardox 500 -putki sopii kaikkien kuluttavien materiaalien, kuten esimerkiksi märän betonin, maa-aineksen, soran ja lietteen kuljetukseen. Erinomainen kulutuskestävyys mahdollistaa kevyempien laitteiden suunnittelun, joilla on myös pidempi käyttöikä. Hardox 500 -putken käyttö voi parantaa myös tuotteiden kilpailukykyä pidentämällä niiden käyttöikää kaksin-, viisin- tai jopa yli kymmenkertaiseksi.

Hardox 500 -putkea toimitetaan varastotavarana halkaisijaltaan 88,9–133 mm ja eri paksuisilla putken seinämillä. Räätälöityjä putkituotteita valmistetaan myös ohuemmista materiaaleista eri halkaisijoilla.  

Lisätietoja:

Fredrik Mikaelsson,  Manager,  Tubes & Sections, +46 70 391 5432

Leena Vanhanen, Director Public Relations, tel +358 40 549 78 42