Ukrainan sota jatkuu edelleen tuhoisin vaikutuksin. Voidaksemme osaltamme auttaa hädänalaisia ihmisiä lahjoitimme jälleenrakennukseen noin 2 500 neliömetriä kattomateriaaleja joulukuussa 2023. Tuotteet valmistettiin SSAB:n teräksestä Ruukin tehtaalla Kiovan lähellä.

"Kuudessatoista kerrostalossa on nyt uudet teräskatot ja ihmiset ovat voineet palata koteihinsa. On myös hienoa, että toimintamme Ukrainassa jatkuu sodasta huolimatta ja pystymme valmistamaan ja toimittamaan kattotuotteita asiakkaillemme", sanoo Ruukin Ukrainan yksikön liiketoimintajohtaja Yuriy Obukh.

SSAB ja Ruukki Construction lahjoittivat kattotuotteita Ukrainaan toista vuotta peräkkäin. Molempina vuosina lahjoitettuja kattoprofiileja, pellityksiä ja kiinnikkeitä on käytetty sodassa vaurioituneiden rakennusten kattojen uusimiseen.