SSAB on sitoutunut rakentamaan osallistavaa kulttuuria, jossa kaikki ovat tervetulleita. Monimuotoisuus on vahvuutemme. SSAB:lla uskomme, että osallistaminen ja monimuotoisuus ovat tärkeitä työntekijöiden houkuttelemiseen ja sitoutumiseen sekä innovaatioille. Ne ovat tärkeitä tekijöitä myös muutoksessamme kohti fossiilivapaata liiketoimintaa.

"Osallistaminen ja monimuotoisuus ovat SSAB:n innovaatioiden ja kasvun keskeisiä tekijöitä. Uskomme, että kaikkien ainutlaatuinen tausta, kokemus ja identiteetti vaikuttavat menestykseemme nyt ja tulevaisuudessa", SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist sanoo.

Miten voit osallistua maailmanlaajuiseen monimuotoisuuskuukauteen?

  • • Huomioi kalenterissasi erilaisten kulttuureiden juhlat
  • • Osallistu lounaalle ja tutustu muihin kulttuureihin
  • • Käy paikallisessa museossa tai lue uusi kirja
  • • Tue alueesi erilaisia yrityksiä
  • • Järjestä monikulttuurinen elokuvailta perheesi kanssa

 

Read more about inclusion and diversity at SSAB