SSAB valmistaa korkealaatuisia kestäviä jauhelaatuja lisäainevalmistukseen. SSAB käyttää raaka-aineena fossiilivapaata terästä ja hallitsee täysin jauheen tuotantoprosessia, kaasuatomisointia, varmistaen näin huippulaadun ja oikeat jauheen raekoot kumppaneilleen. Ponsse on yksi maailman johtavia metsäkonevalmistajia.

HT Laser on aloittanut 3D-metallitulostuksen vuonna 2017. Metallitulostuksella saavutetaan laadullisesti teollisuuteen sopivia kappaleita täysin optimoidulla materiaalimäärällä. Menetelmän avulla voidaan minimoida materiaalinkäytön ja perinteisen jatkojalostuksen aiheuttama ympäristökuormitus. SSAB:n materiaalikehityksen myötä tarjolla on kestävyydeltään läpimurtavia mahdollisuuksia kappaleiden suunnitteluun.

"Kestävän kehityksen mukainen valmistus on välttämätöntä tulevaisuuden kannalta. Yhdessä HT Laserin ja Ponssen kanssa olemme kokonaisvaltaisen ratkaisun kehittämisen ja käyttöönoton kärjessä", sanoo Jesper Vang, SSAB:n jauheteknologian johtaja.