Noin 70 norjalaista pohjarakennusalan ammattilaista kokoontui kesäkuun 1. päivänä viettämään Stålpeledag -tapahtumaa (Teräspaalupäivä) Osloon. Tapahtuman järjestäjänä toimi SSAB Norjan putkituotteiden myynti- & kehitystiimi. Tapahtuma on norjalainen vastine Suomessa tammikuussa järjestettävälle Teräspaalupäivälle.

Päivä alkoi perinteisesti SSAB putkituotteiden esittelyvideolla ja Business Managerin Jan Andreassenin tervetulopuheella. Tapahtuman aikana osallistujat kuulivat mielenkiintoisia esityksiä asiakkailta, suunnittelijoilta ja SSAB:ltä. Sondre Smeland, paalutuotteiden tekninen kehityspäällikkö Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa, toimi tapahtuman juontajana. Hän esitteli myös muun muassa SSAB Fossil-free™ -teräksen ja seuraavan sukupolven SSAB Zero™ -kierrätysteräksen.   

Emmi Kristensen and Kari Lien Johnsen from Løvlien Georåd  

Emmi Kristensen ja Kari Lien Johnsen Løvlien Georåd AS:stä osallistuivat tapahtumaan ensimmäistä kertaa. He työskentelevät geotekniikan insinööreinä ja osallistuivat tapahtumaan saadakseen tietoa teräspaalujen toteutuksesta ja tuotannosta, sekä tutustuakseen alan uusimpiin kehitysaskeleisiin. Emmi ja Kari pitivät esityksiä kiinnostavina. ”Erilaiset hankkeet ja tuotenäytteet olivat todella kiinnostavia. Myös ympäristöasioista oli mielenkiintoista kuulla”, Emmi ja Kari Lien totesivat.

Sondre Smeland and Petri Suonpuro from SSAB Europe 

”Suuri kiitos norjalaiselle tiimillemme, sillä tapahtuma oli jälleen kerran erittäin onnistunut”, paalutuotteiden johtaja Petri Suonpuro sanoo. ”Oli hienoa nähdä, kuinka kiinnostuneita ihmiset ovat tuotteistamme ja kuinka tyytyväisiä he olivat tapahtumaamme. Esillä oli projekteja, joissa käytettiin monia erilaisia malleja ja ratkaisuja. Niissä havainnollistettiin SSAB:n paalutuotteiden monipuolisuutta: haastavia RD-paaluseinäprojekteja, optimoituja ratkaisuja SSAB:n erikoislujilla RRs- ja RDTs-paaluilla (S550J2H) sekä maalämmön hyödyntämistä SSAB:n teräspaalujen avulla.”

Lisätietoa RR®- ja RD®-paaluista sekä RD®-paaluseinästä www.ssab.fi/infra