Ruukki valmistaa laadukkaista raaka-aineista kantavia poimulevyjä useilla eri levyprofiileilla ja pinnoitevaihtoehdoilla. Kantavia poimulevyjä käytetään vesikattona tai kantavana rakenteena esimerkiksi teollisuusrakennuksissa, urheiluhalleissa, toimistorakennuksissa ja korjausrakentamiskohteissa.

”Investointi parantaa asiakaspalvelukykykyämme erityisesti Pohjoismaissa. Tähän mennessä olemme valmistaneet vahvinta T130M-profiilia vain Vimpelissä, ja nyt voimme toimittaa lähempää tuotteita Ruotsissa ja Norjassa toimiville asiakkaillemme sekä parantaa toimituskykyämme kiirehuipuissa,” kertoo Miki Simic, Unit Manager, Ruukki Anderslöv.

Ruukki Anderslöv on erikoistunut rullamuovattuun metalliin ja on valmistanut profiileja asiakkaiden tuotteisiin jo noin 70 vuoden ajan. Tehtaan tuotevalikoima vaihtelee 20 millimetriä pitkistä elektronisista osista 18,5 metriä pitkiin kattoprofiileihin. Tehtaalla on noin 70 työntekijää, jotka palvelevat asiakkaita pääasiassa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa.

Lisätietoa:
Kristiina Sikiö, Head of Communications, Ruukki Construction, [email protected]