Fredrik Haglund on työskennellyt Tibnorilla vuodesta 2008 ja ollut johtoryhmän jäsen vuodesta 2016. Hän on johtanut Tibnorin Tanskan liiketoimintayksikköä vuodesta 2020 sekä aiemmin johtanut Tibnorin varaosaliiketoimintaa ja Tibnor Ruotsin logistiikkaa ja tuotantoa.

”On erittäin inspiroivaa tulla valituksi Tibnorin johtoon. Odotan innolla, että voimme yhdessä kaikkien Tibnorin työntekijöiden kanssa jatkaa strategiamme toteuttamista ja markkina-asemamme vahvistamista entisestään. Meillä on erittäin vahva perusta kaikissa Tibnor-maissa ja tämä antaa hyvän pohjan laajentumiselle ja kannattavalle kasvulle”, Fredrik Haglund sanoo.

Tibnorin nykyinen toimitusjohtaja Kimmo Väkiparta on omasta pyynnöstään päättänyt erota tehtävästään neljän menestyksekkään vuoden jälkeen: ”Työskentely Tibnorissa viimeiset neljä vuotta on ollut erittäin antoisaa ja mielekästä, kiitos motivoituneiden, luovien ja ammattitaitoisten Tibnorin työntekijöiden. Minun on nyt aika tehdä jotain täysin erilaista. Ja olen iloinen, että minulla on erinomainen seuraaja: Fredrik vie Tibnoria kohti vuotta 2030 ja siitä eteenpäin.”

”On suuri ilo saada Fredrik seuraavaksi Tibnorin toimitusjohtajaksi. Fredrikillä on laaja kokemus Tibnorista ja hän on johtanut vaikuttavaa muutosta ja kasvua Tibnorissa Tanskassa. Olen vakuuttunut, että hän johdattaa Tibnoria kohti jatkuvaa kannattavaa kasvua, digitalisaatiota ja kestävää kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla. Kimmo on kehittänyt Tibnoria menestyksekkäästi kasvun, kannattavuuden ja liiketoimintakulttuurin kannalta. Haluan kiittää Kimmoa hänen erinomaisesta työstään yrityksen hyväksi, sanoo Tibnorin hallituksen puheenjohtaja, SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist.

Fredrik Haglund aloittaa uudessa tehtävässään 1.7.2023 Tibnorin pääkonttorissa Solnassa, Ruotsissa.

Lisätietoja:
Johannes Borgman, CFO, Tibnor, [email protected], phone: +46 70 3277 428