Plannja Landsbro on omakotitaloihin ja uudisasuntoihin erikoistunut teräsohutlevytuotetoimittaja. Yhtiö tarjoaa kattoprofiileista, sadevesijärjestelmistä, kattoturvatuotteista, listoista ja ilmanvaihtojärjestelmistä kokonaisratkaisuja, jotka paketoidaan asiakkaiden taloihin yksilöllisinä kokonaisuuksina.

Designtak suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia esivalmistettuja ovikatoksia. Vuonna 2009 perustettu yritys sijaitsee Vetlandassa Etelä-Ruotsissa, työllistää noin 20 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 42 miljoonaa kruunua. Designtak jatkaa toimintaansa nykyisen johdon ja henkilökunnan voimin omalla brändillään.

”On ilo toivottaa Designtakin väki tervetulleeksi Plannja- ja Ruukki-perheeseen. Tämä yritysosto auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin laajentamalla tarjontaamme. Designtakin ammattitaitoinen henkilökunta, korkealaatuiset tuotteet ja syvä tuoteosaaminen sopivat meille täydellisesti. Yhdessä olemme vahvempia ja valmiita ottamaan seuraavan askeleen tuotevalikoimamme laajentamisessa asiakkaille”, sanoo Torbjörn Henrysson, Plannja Landsbron liiketoimintajohtaja.

"Tämä muutos hyödyttää sekä työntekijöitämme että asiakkaitamme. Yhdessä Plannja-kollegoidemme kanssa pystymme paremmin kasvamaan ja palvelemaan yhteisiä asiakkaitamme kokonaisvaltaisilla, toisiaan täydentävillä ratkaisuilla", Designtakin toimitusjohtaja Eddie Wingren sanoo.

Plannja kehittää ja valmistaa katto- ja julkisivuprofiileja sekä tarvikkeita kestävään rakentamiseen Pohjoismaissa. Plannjalla on tuotantoa Järnforsenissa ja Landsbrossa Ruotsissa. Plannja on Ruukki Constructionin tuotemerkki. Ruukki Construction toimittaa teräspohjaisia rakennustuotteita kestävän kehityksen mukaisiin rakennuksiin.

Lisätietoja medialle: 
Jouni Metsämäki, SVP, Head of Roofing, Ruukki Construction
[email protected]