SSAB:n paalutuotteet on nyt lisätty tietokantaan ja tuotetiedot ovat suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden käytettävissä. 

Tietokannasta löytyvät sekä pienpaalut että suurpaalut. Pienpaaluista tietokannassa ovat RR- ja RD-paaluelementit sekä paaluputket. Myös paalujen varusteet eli kallio- ja maakärjet sekä paaluhatut löytyvät tietokannasta. Suurpaalujen osalta tietokannassa ovat paaluputket sekä kaikki erityyppiset standardikalliokärjet. 

RT Tuotetietokanta löytyy täältä.

RT-kortti 

Tuotetietokantaan lisäämisen lisäksi SSAB:n paalutuotteista sekä paineputkista on laadittu myös RT-kortti. RT-kortista löytyy lyhyet perustiedot tuotteista. Kattavampaa ja teknisempää tuotetietoa löytyy tuotteiden Suunnittelu- ja asennusohjeista. 

RT-kortti on ladattavissa täältä

Lisätietoa RR®- ja RD®-paaluista sekä RD®-paaluseinästä www.ssab.fi/infra