Viimeisimmät versionumerot ovat PileWallCalc 4.5.2.0 ja RRPileCalc 3.6.1.0. 
Voit ladata molemmat ohjelmat 
täältä.

 

Tietoturva keskiössä

Molempien ohjelmien asennuspaketeissa on nyt digitaaliset allekirjoitukset. Digitaaliset allekirjoitukset varmistavat, että tiedosto ei ole muuttunut tai muutettu jälkikäteen. Tällä tavoin käyttäjät voivat luottaa siihen, että ohjelmat eivät sisällä haittaohjelmia.
Myös lisenssipalvelinta, joka hoitaa ohjelmien rekisteröinnin, on päivitetty. Uusi palvelin tarjoaa turvallisemman yhteyden ohjelman ja palvelimen välillä.

Pieniä virheenkorjauksia PileWallCalcille


Ensimmäinen bugi aiheutti seinän alaosan seinämävahvuuden muuttumisen minimiin, jos jotain korroosioarvoista muutettiin. Luonnollisesti tämä aiheutti haittaa, jos käyttäjä ei huomannut muutosta. Tämä on nyt korjattu.
Toinen virhe esti Seinän tyyppi-välilehden kestävyysarvojen päivittymisen, jos tarkempi laskenta tehtiin vaihtamalla johonkin toiseen välilehteen ja palaamalla Seinän tyyppi-välilehteen. Virheen vuoksi Seinän tyyppi-välilehdellä ja Laskentatulokset-välilehdellä näkyvät tulokset olivat erilaiset. Korjauksen jälkeen myös Seinän tyyppi-välilehdellä näkyvät tulokset päivitetään oikeisiin arvoihin.
Ei varsinaisesti bugi, mutta PileWallCalcissa käytettyä terminologiaa muutettiin. Englanninkielisessä käyttöliittymässä termi "interlock" muutettiin termiksi "connector" koko ohjelmassa. Uusi terminologia vastaa paremmin toteutusstandardia EN 12063.


Lisätietoa RR®- ja RD®-paaluista sekä RD®-paaluseinästä 
www.ssab.fi/infra