Poimukatteen pääomistaja Antti Mononen ja Ruukki Constructionin toimitusjohtaja Sami Eronen.

Joensuussa sijaitseva Poimukate on yksi Suomen vanhimmista katto- ja seinäprofililien valmistajista. Vuonna 1958 perustettu yhtiö valmistaa teräskatteiden ja kattotarvikkeiden lisäksi myös julkisivuverhouksia. Poimukate jatkaa toimintaansa nykyisen johdon ja henkilökunnan voimin omalla brändillään.

”Yhdistämällä voimamme vahvistamme entisestään palveluidemme kattavuutta laajalle asiakaskunnalle Suomessa. Poimukate on perinteikäs, vahva toimija, jonka osaavat ihmiset, tuotteet sekä palvelut täydentävät Ruukin liiketoimintaa ja tuoteportfoliota mainiosti,” sanoo Ruukin Suomen Kattoliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Korhonen.

"Tämä muutos hyödyttää sekä Poimukatteen henkilökuntaa että asiakkaita. Osana suurempaa yritystä voimme nopeuttaa toimintamme kehitystä. Lisäksi voimme parantaa palveluamme esimerkiksi tarjoamalla asiakkaille entistä laajemman valikoiman lisätarvikkeita", sanoo Poimukate Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Karhu.

Ruukki Construction tarjoaa teräkseen pohjautuvia rakentamisen tuotteita ja palveluja kestävän kehityksen mukaisesti rakennettaviin seiniin ja kattoihin. Suomessa palvelemme asiakkaitamme alueellisesti, ja meillä on kuusi Ruukki Express-palvelukeskusta eri puolilla maata. Lisäksi valmistamme Alajärvellä teräspohjaisia seinäelementtejä ja Vimpelissä kattotuotteita. Suomessa Ruukki Construction työllistää noin 370 henkilöä.

Lisätietoja:
Jouni Metsämäki, Senior Vice President, Head of Roofing, Ruukki Construction, [email protected]