Päivän avauspuheenvuoron piti Business Manager Jan Andreassen, putkituotteiden Norjan ja Tanskan myynnistä, toivottaen läsnäolijat tervetulleeksi tapahtumaan. Tapahtumassa kuultiin useita paalutusurakoitsijoiden sekä SSAB:n oman henkilökunnan puheenvuoroja.

 

Päivän aiheita olivat muun muassa Northern Light, joka mahdollistaa teollisuuden hiilidioksidipäästöjen talteenoton ja varastoinnin, vibran käyttö RR-mikropaalujen asennuksessa, Toteutusluokkien (EXC) käyttö paalutuotteilla sekä referenssikohde Tukholman Slussen, jossa SSAB:n RD-paalut ovat tärkeä osa projektia. Myös HYBRIT ja fossiilivapaa teräs olivat esillä päivän aikana. Esitysten sisältö herätti paljon keskustelua ja kysymyksiä. Tunnelma tapahtumassa oli välitön ja rento.

 

Helge Nuland, pitkien tuotteiden ostaja Norsk Stål AS:ltä kertoi SSAB:n myyntipäällikkö Bente Hagen-Taksdalille, osallistuvansa nyt ensimmäistä kertaa StålPeleDageniin. Ensikertalaisena hän piti erityisesti tuote-esittelyjä ja käytännönläheisiä neuvoja ja ohjeita tärkeinä.

 

Patrik Wahlström, Myynti- ja tuotepäällikkö ABK-Qviller As, kertoi olevansa StålPeleDagenissa jo kolmatta kertaa. Hän piti erityisesti tärkeinä ja antoisina teknisiä esityksiä. Erityisesti Patrik koki kiinnostaviksi uudet paalukoot. ABK-Qviller AS:llä onkin toiveena poraputki-tuoteperheeseen kierteytetty poraputki RDc220. Patrik piti tapahtumaa oikein onnistuneena juuri sellaisena kuin se nyt on.