Yritysten yhteistyö on tärkeä askel Alfa Lavalin matkalla kohti hiilineutraaliutta vuonna 2030. Tämä on myös linjassa SSAB:n tavoitteen kanssa eliminoida suurelta osin hiilidioksidipäästöt omasta toiminnastaan arviolta noin vuonna 2030. Yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa SSAB:n tavoitteena on HYBRIT-teknologian avulla luoda täysin fossiilivapaita arvoketjuja kaivoksesta lopputuotteeseen.

”Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa Alfa Lavalin tervetulleeksi kumppaniksemme ja odotamme innolla, että voimme yhdessä tutkia tapoja hillitä ilmastonmuutosta. Tällä yhteistyöllä saavutamme uusia asiakassegmenttejä ja toivottavasti inspiroimme täysin uutta asiakaskuntaa”, sanoo Martin Lindqvist, SSAB:n toimitusjohtaja.

"Olen iloinen SSAB:n kanssa tehtävästä yhteistyöstä, joka perustuu vahvaan yhteiseen asiantuntemukseemme ja päättäväisyyteemme edistää innovaatioita", sanoo Tom Erixon, Alfa Lavalin toimitusjohtaja. "Yhdistämällä fossiilivapaan teräksen ja energiatehokkaat lämmönvaihtimet voimme myötävaikuttaa alan muuttumiseen hiilineutraaliksi."

Lisätietoa
Hanna Hoikkala, Press Officer SSAB, [email protected], puh. +46 73 655 1117