Saatuaan tiedon Annareetta Lumme-Timosen pyynnöstä SSAB:n nimitysvaliokunta on valmistellut asiaa ja päättänyt ehdottaa, että Maija Strandberg korvaa hänet hallituksessa. Maija Strandberg on syntynyt vuonna 1969 ja hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Turun kauppakorkeakoulusta. Hän on kahden vuoden ajan toiminut finanssineuvoksena valtioneuvoston kansliassa. Hän on aiemmin mm. toiminut Uponorilla talousjohtajana ja Metso Paperilla Vice President, Finance -tehtävässä. Hän on tällä hetkellä Finnairin ja Neovan hallitusten jäsen.

Lisätietoja annetaan ylimääräisen yhtiökokouksen kokouskutsussa, joka on tarkoitus julkistaa lähiaikoina.

Lisätietoja:
Per Hillström, Head of Investor Relations, SSAB, puh. +46 70 295 2912, [email protected]

Tämä lehdistötiedote on suomenkielinen tiivistelmä ruotsiksi ja englanniksi julkaistusta pörssitiedotteesta