Laura Sohlo

Toista kesää SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalla työskentelevä Laura Sohlo on tällä kertaa harjoittelijana turvallisuusorganisaatiossa. Viime kesänä hän teki kemikaalien riskiarvioita mekaanisessa kunnossapidossa. Nyt Lauran tehtävänä on tehdä kemikaalien riskiarvioita useammalle osastolle Hämeenlinnan tehtaalla.

”Opiskelen Oulun yliopistossa kemiaa kolmatta vuotta ja valmistuin juuri luonnontieteiden kandidaatiksi. Jatkan opintojani vielä maisteriksi. Hain SSAB:lle kesätöihin, koska halusin oman alan töitä”, Laura kertoo.

”Parasta työtehtävässäni on se, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin. Jokainen päivä on vähän erilainen ja tuo omat haasteensa”, hän jatkaa.

”Olen viihtynyt täällä hyvin ja työyhteisö on aivan mahtava”, Laura sanoo.

Katso oheinen video, jossa Laura kertoo kesätyöstään Hämeenlinnan tehtaalla.