SSAB Americas toteuttaa uutta tilaustunnusta - Relief Effort Priority (REP) - asiakastilauksiin teräksistä, jotka on tarkoitettu katastrofiapuun. REP-tilaukset asetetaan etusijalle valmistusprosessissa SSAB: n tehtailla (Axis, Alabama ja Montpelier, Iowa). REP-tilaukset lisätään välittömästi tuotantosykliin nopeutetulla viimeistelyllä, kuljetuksella ja logistiikalla nopeimman mahdollisen toimituksen varmistamiseksi.

"SSAB Americas jatkaa COVID-19-pandemian vaikutusten seuraamista yrityksellemme, asiakkaillemme ja tiimiemme jäsenille", kertoo SSAB Americas -divisioonan johtaja Chuck Schmitt. "Vaikka tärkeimmät huolenaiheemme ovat edelleen työntekijöidemme terveys ja turvallisuus, samoin kuin laatu- ja palveluvelvoitteidemme ylläpitäminen, haluamme myös varmistaa, että tuemme pyrkimyksiä torjua tätä pandemiaa yhteisöämme tukien. Kriittisenä tuotantolaitoksena olemme sitoutuneet tekemään oman osuutemme edessä olevien haasteiden voittamiseksi.