SSAB Laser® on kehitetty erityisesti laserleikkaamiseen ja kylmämuovaukseen. Ainutlaatuinen tuote parantaa yleistä tuottavuutta, tuotosta ja valmiiden tuotteiden laatua. SSAB Laser®-teräksen tasomaisuus on taattu sekä ennen laserleikkausta että sen jälkeen.

”Yhä useammat asiakkaat voivat hyötyä nopeasta ja ongelmattomasta leikkauksesta lyhyemmässä tuotantoajassa, vähäisemmällä muokkaustarpeella ja tarkemmin leikatuilla osilla, kun verkostoon kuuluva kumppanimme saa perusteellisen koulutuksen sekä tuotteesta että sen käyttökohteista”, sanoo Jouni Rättyä, Senior Cross Product Manager SSAB Europesta.

SSAB Laser® -teräksen toimitusverkostoon kuuluu nyt 22 asialle omistautunutta kumppania 13 Euroopan maassa. Suomessa ja Baltiassa tähän verkostoon liittyy nyt BE Group.

”SSAB Laser® vastaa nykyaikaisen laserleikkausteknologian vaatimuksia ja varmistaa, että tuotanto voidaan ajaa läpi koneelle suunniteltujen parametrien mukaan. Uskon, että niin tuotteen käyttäjänä kuin sen jakelijanakin voimme parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä”, sanoo BE Groupin Business Area Manager Lasse Levola.

Jokaisen SSAB Laser® -terästoimituksen mukana annetaan mahdollisuus myös tekniseen tukeen. SSAB Tech Support -tukipisteitä on kaikkialla maailmassa, joten tuki voi vierailla asiakkaan luona lyhyelläkin varoitusajalla ratkaisemassa akuutteja ongelmia tai toteuttamassa pitkäaikaisempia yhteistyöprojekteja.

Lisätietoja:
Lotta Ruottinen, Country Manager, SSAB Europe, [email protected], +358 50 314 3451