-       Kokemuksemme mukaan todelliset ulko-olosuhteet ovat laboratoriotestejä parempi vaihtoehto testata metallipinnoitettua materiaalia käytännössä. Viisi ja kahdeksan vuotta kestäneissä ulkotesteissä saimme selville mm. että Galfan on pinnoitteena 2,8 kertaa kestävämpi kuin pelkkä sinkki ja jopa 3,8 kertaa kestävämpi kuin sinkki-magnesium, sanoo Lotta Ruottinen, Myyntijohtaja Suomi ja Baltia 

Galfan-pinnoite - paras pohjoismaisiin olosuhteisiin

Korroosioympäristöjä kuvataan erilaisilla ilmastorasitusluokilla. Pohjoismaissa tyypillinen luokka maaseudulla ja kaupungeissa on C2 sekä rannikkoseuduilla luokka C3. Ruotsissa Bohus-Malmönin korroosiotestiasemalla, olosuhteissa C3, on tehty mittauksia jo monta vuotta. Asemalla erilaiset sinkkipinnoitteet altistetaan todellisille sääolosuhteille korroosionkeston selvittämiseksi. Näissä testeissä tulokset poikkeavat merkittävästi laboratoriossa tehtävistä suolasumukokeiden tuloksista. Todellisissa olosuhteissa suoritetuissa testeissä Galfan ZA 255 -pinnoite on vakuuttava voittaja.

Edut

Galfan-pinnoitetta voidaan käyttää monissa sovelluksissa ja erilaisilla teräslajeilla pidentämään teräsosien käyttöikää. Perinteinen sinkkipinnoite voidaan myös korvata ohuemmalla Galfan-pinnoitteella, mikä parantaa muovausominaisuuksia ja hitsattavuutta.

Lue lisää

Jos haluat lukea aiheesta lisää tai tutustua esitteeseen ja muihin teknisiin tietoihin, napsauta tästä:

https://www.ssab.fi/tuotteet/terasluokat/metallipinnoitetut-terakset/metallipinnoitteet/galfan-coating

Lisätietoja antaa Juha Tuomisto:

[email protected] +358 40 549 0211

Voit lähettää kysymyksesi myös osoitteeseen [email protected] 

(*) Testauksen suoritti French Corrosion Institute

RISE:n sertifiointi: http://publiccert.extweb.sp.se/sv/Product/Search/galfan