"MetalForming-lehti tuo nämä toimialan johtavat edustajat ylpeänä valokeilaan. He ovat naisia, jotka omalta osaltaan vievät metallinvalmistus- ja –muovausalalla toimivia yrityksiään eteenpäin ja sen lisäksi inspiroivat muita naisia seuraamaan jalanjälkiään", sanoo Brad Kuvin, MetalForming -lehden kustantaja/toimituspäällikkö. "Heidän osaamisensa, asiantuntijuutensa ja halunsa erinomaisuuteen ovat juuri sitä, mitä alalla tarvitaan maailmanlaajuisen kilpailukyvyn varmistamiseen tulevina vuosikymmeninä."

Ling ansaitsi palkintonsa intohimollaan parantaa olemassa olevia tuotteita ja luoda uusia. Global Product Managerina Ling on pystynyt kehittämään innovatiivisia päällystetuotteita, joilla on parempi kulutuksenkestävyys leikkaus-, muovaus- ja hitsausominaisuuksista tinkimättä. 

Tteknisen asiantuntijuuden lisäksi Ling menestyy sekä operatiivisissa tehtävissä että SSAB-brändin maailmanlaajuisena edustajana. "Ling on työlleen omistautunut ja älykäs ihminen, joka pyrkii jatkuvaan parantamiseen ja on valtavan lahjakas käsittelemään monimutkaisia asioita", kertoo SSAB Special Steels Americasin Human Resources Manager Paula Caletri, joka nimesi Lingin palkintoehdokkaaksi. 

Ling suosittelee, että naiset pyrkisivät etenemään urallaan tuotantoteollisuudessa. "Tuotanto on luomista", Ling toteaa. "Tuotantoteollisuudessa todella oppii, miten asiat toimivat, ja joskus niitä pääsee itsekin suunnittelemaan."