Women in Tech

”Women in Tech -hanke pyrkii lisäämään naisten määrää teknologia-alalla. Verkoston aktiviteeteista vastaa Teknologiateollisuus yhdessä tekniikan alan yritysten ja muiden kumppaneiden kanssa,” Marika Koivisto SSAB:n HR:stä kertoo.

Verkosto järjestää Women in Tech -foorumin joka toinen vuosi osana Women in Tech -viikkoa. Tämän vuoden foorumi järjestetään lokakuussa, ja sen teemana on ”Women matter in tech: Success stories”. Lisäksi verkosto järjestää pienempiä tapahtumia, kuten Women in Tech -aamiaisia. Kaikki aktiviteetit tähtäävät naisten roolin lisäämiseen menestystarinoiden luomisessa kaupan ja tekniikan aloilla.

”Vuonna 2015 julkistimme sukupuolten moninaisuuteen liittyvän tavoitteen kasvattaaksemme naisten osuutta SSAB:n ylimmän johdon tehtävissä niin, että vuoden 2019 lopussa heitä olisi 30 prosenttia. Näin ollen Women in Tech -verkostoon liittyminen oli meille luonnollinen askel. SSAB:n pitkän aikavälin tavoite on lisätä naispuolisten työntekijöiden määrää eri puolilla yhtiötä, ja uskomme, että ylimmissä johtotehtävissä toimivat naiset ovat roolimalleja muille, mikä osaltaan edistää tätä kehitystä”, SSAB:n strategisesta tuotekehityksestä vastaava Eva Petursson summaa.

Lue lisää Women in Tech -hankkeesta