”Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Siksi haluamme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia toimipaikkakunnillamme Suomessa. Henkilöstömme valitsee hyväntekeväisyyshankkeet ja voi myös itse osallistua vapaaehtoistyöhön”, kertoo konsernin viestintäjohtaja Taina Kyllönen. Myös tytäryhtiöt Ruukki Construction ja Tibnor ovat mukana hankkeessa.

Tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten hyvinvointia SSAB:n toimipaikkakunnilla sekä luoda mahdollisesti jopa pysyviä toimintatapoja henkilöstön vapaaehtoistyölle ja paikalliselle yhdessä tekemiselle.

SSAB lahjoittaa kohtuullisen summan rahaa yhdelle tai useammalle henkilöstön valitsemalle kohteelle toimipaikkakunnillaan Suomessa. Lisäksi yhtiö kannustaa henkilöstöään osallistumaan vapaaehtoistyöhön kohteessa ja tekee yhteistyötä tuen saajan kanssa henkilöstön vapaaehtoistyön organisoinnissa.

Jokainen SSAB:n, Ruukki Constructionin tai Tibnorin Suomen henkilöstöön kuuluva voi ehdottaa mielestään sopivia hyväntekeväisyyskohteita. Toiminnan tulee kohdentua lapsiin ja nuoriin ja olla paikallista SSAB:n toimipaikalla ja/tai sen naapurikunnissa tapahtuvaa.

Henkilöstö valitsee hyväntekeväisyyskohteet kevään ja kesän aikana. Lahjoitukset ja vapaaehtoistyö tapahtuvat syksyllä.

Lisätietoja medialle:
viestintäpäällikkö Atte Kaksonen, puh. 050 314 3634

SSAB:n toimipaikat Suomessa: Helsinki, Hämeenlinna, Kankaanpää, Lappohja, Oulainen, Pulkkila, Raahe ja Toijala.
Ruukki Constructionin toimipaikat Suomessa: Alajärvi, Peräseinäjoki, Vimpeli, Ylivieska.
Tibnorin toimipaikat Suomessa: Hyvinkää, Järvenpää, Seinäjoki