”Teemme luonnollisesti kaiken voitavamme vaikutusten minimoimiseksi. Oxelösundiin voidaan toimittaa levyjä muilta tehtailta ja voimme jakaa volyymejä muiden tuotantopaikkakuntien kanssa silloin, kun se on mahdollista. Tämä on kuitenkin poikkeuksellinen tapahtuma ja asiakastoimituksemme kärsivät, mitä pahoittelen syvästi”, kommentoi SSAB Special Steels -divisioonan johtaja Per-Olof Stark. 

SSAB Special Steelsin tavoitteena on nyt käynnistää valssaamo uudelleen tammikuun 2017 puolivälissä. SSAB:n joustavan tuotantojärjestelmän ansiosta tuotanto- ja toimitusmenetysten nettovaikutusten arvioidaan nyt olevan kaikkiaan noin 40 000 tonnia vaikuttaen vuoden 2016 neljännen neljänneksen ja vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen tulokseen. Alkuperäinen
16. joulukuuta julkaistu arvio tuotanto- ja toimitusmenetyksille oli kaikkiaan noin 25 000 tonnia.

Lisätietoja:
Per Hillström, sijoittajasuhdejohtaja, [email protected], puh. + 46 70 295 2912 

SSAB AB julkistaa nämä tiedot EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksessa annettujen säädösten mukaisesti. Tiedot toimitettiin julkaistaviksi yllämainitun yhteyshenkilön toimesta 20.12.2016 klo 15.00 CET.