Sami Eronen siirtyy Ruukki Constructionin palvelukseen SSAB Europe -divisioonasta, jossa hän tällä hetkellä vastaa toimitusketjun ohjauksesta ja IT:stä. Samilla on vankka kokemus teräsrakentamisen liiketoiminnasta. Hän on aiemmin työskennellyt useita vuosia Rautaruukin palveluksessa vastaten mm. rakentamisen projektiliiketoiminnasta, talonrakentamisen liiketoiminnasta Pohjois-Euroopassa sekä infrastruktuurirakentamisen liiketoiminnasta. Ruukki Constructionin väliaikainen johtaja, Jarmo Tonteri, jättää tehtävänsä 30. marraskuuta 2016.

“Jarmo on johtanut Ruukki Constructionia menestyksekkäästi uudelleenorganisointivaiheessa ja haluan kiittää häntä hyvin tehdystä työstä. Olen vakuuttunut, että Sami, jolla on tältä toimialalta vankka kokemus, on nyt oikea henkiö jatkamaan ja kehittämään Ruukki Constructionia jatkossa,” sanoo Martin Lindqvist.

Ruukki Construction on eurooppalainen energiatehokkaiden rakentamisen ratkaisujen tuottaja, joka palvelee rakennusteollisuutta. Ruukki Construction on osa SSAB-konsernia.

Lisätietoja:
Taina Kyllönen, konsernin viestintäjohtaja,
[email protected],
puhelin: +358 40 582 2175

Viktoria Karsberg, konserniviestinnän johtaja, [email protected],
puhelin: +46 72 233 5288

SSAB AB julkistaa nämä tiedot EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksessa annettujen säädösten mukaisesti. Tiedot toimitettiin julkaistaviksi yllämainittujen yhteyshenkilöiden toimesta 27.9.2016 klo 8.00 CEST.

Liite: Sami Erosen valokuva