Per Hillström on aiemmin toiminut sijoittajasuhdejohtajana Scanialla, mutta siirtyy SSAB:lle Ellos Groupista, jossa hän toimii viestintäjohtajana

-  Perillä on laaja kokemus talousviestinnästä ja sijoittajasuhteista teollisuusyrityksissä. Hän jatkaa työtä sijoittajasuhteidemme kehittämiseksi ja yhteistyön vahvistamiseksi rahoitusmarkkinoiden eri osapuolten kanssa. Olen iloinen, että Per liittyy tiimiimme, sanoo Taina Kyllönen.

IR-tiimiin kuuluu myös sijoittajasuhdepäällikkö Liisa-Maija Seppänen.

Konserni-identiteetti ja viestintä -toimintoon kuuluu nyt neljä osa-aluetta: Corporate Identity and Marketing, jota johtaa Riikka Friman, Digital and CRM Development, jota johtaa Kimmo Kanerva, Corporate Communications, jota johtaa Viktoria Karsberg ja Investor Relations, jota johtaa Per Hillström.

Lisätietoja:
Taina Kyllönen, konsernin viestintäjohtaja, [email protected], puhelin: +46 8 4545 715