Mitä teet Tibnorilla?

”Toimin tämän kesän myyntiassistenttina myynnin tuen tiimissä, Seinäjoen palvelukeskuksessa. Lyhykäisyydessään työnkuvaani kuuluu pääasiassa tilaustenkäsittely. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että luon ja tallennan asiakkaiden tilauksia erilaisten vaiheiden kautta järjestelmiimme. Läheisellä yhteistyöllä mm. tarjouslaskijoidemme, suunnittelijoidemme sekä myyjiemme kanssa pyrimme tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman tehokasta ja kattavaa palvelua.”

Mitä olet opiskellut?

”Opiskelin Raumalla kansainvälistä kauppaa suuntautuen Aasian kauppaan. Tai jos virallisia ollaan niin ”opiskelen”, sillä opinnäytetyöni on vielä hieman kesken.”

Mistä pidät eniten nykyisessä työssäsi ja mikä haastaa sinua tässä työssä?

”Työn suola on työilmapiiri! Vaikka olen tiimimme nuorin, minut otettiin todella avosylin vastaan. Monesti olen kuullut, että pohjanmaalaiset ovat aluksi ujoa kansaa, mutta tämä väittämä ei ainakaan päde täällä. Olen itse kotoisin Tampereelta ja muuttanut vastikään Seinäjoelle, joten yhdeksi haasteeksi on osoittautunut välillä ”kielimuuri” murteiden välillä. 

Uudessa työpaikassa on aina tietysti paljon uuden opettelua, mikä on mielestäni virkistävällä tavalla haastavaa. Tämän hetkisessä työssäni on paljon samaa kuin edellisessä työssäni, joten aluksi vertailin prosesseja päässäni, ja vanhoista tottumuksista piti irrottautua. Uskon, että täällä kyllä pääsee haastamaan itseään – se on vain itsestä kiinni.”

Kerro jokin esimerkki siitä, miten otat turvallisuuden huomioon arjessasi.

”Arkeni ei koostu James Bondin tapaan vauhdista ja vaaratilanteista, mutta turvallisuuden huomioiminen näkyy arjessani ainakin ehdottomasti turvavyön käytössä.” 

Mitä teet töiden jälkeen?

”Poljen noin kahden kilometrin päähän kotiin, sillä siellä minua odottaa 13-viikkoinen corginpentu Tauno. Toimistotyön päätteeksi raikas ilma tekee hyvää, joten ulkona tulee vietettyä paljon aikaa. Perus arkiaskareiden ja jumppaamisen jälkeen on iltaisin mukava vain istahtaa sohvalle ja katsastaa Netflixin tarjontaa.”