Palkinto jaetaan vuosittain sivustolle, joka tarjoaa ylivoimaisen asiakaskokemuksen ja hyödyntää teknologiaa innovatiivisella tavalla luodakseen hyvän ulkoisen kokemuksen ja sisäisesti toimivan ratkaisun.

“Olemme luonnollisesti hyvin mielissämme ja ylpeitä saadessamme tämän tunnustuksen,” sanoo Kimmo Kanerva, SSAB:n Head of Customer Relations Management (CRM) and Digital. “Olemme jo nähneet tämän uuden alustan hyödyt, sillä meillä on asiakaskontakteja neljä kertaa enemmän kuin aiemmalla sivustolla. Tämä on todella vahva alusta yksilölliseen vuorovaikutukseen, jonka avulla saadaan uskollisia asiakkaita.”

Lene Sunnegård (SSAB), Rikard Jevinger (Pyramid), Kimmo Kanerva (SSAB) ja Cristoffer Crusell (Pyramid) vastaanottivat palkinnon Kööpenhaminassa Digital Marketing Summit -tapahtumassa.
Lene Sunnegård (SSAB), Rikard Jevinger (Pyramid), Kimmo Kanerva (SSAB) ja Cristoffer Crusell (Pyramid) vastaanottivat palkinnon Kööpenhaminassa Digital Marketing Summit -tapahtumassa.

SSAB:n sivustoilla on yli 2 miljoonaa kävijää vuosittain. Verkkosivusto on teknisen tiedon tärkein lähde ja toimii myös tärkeänä myynnin apuvälineenä.

“Olemme kirjoittaneet B2B-teollisuuden historiaa kehittämällä kattavan globaalin verkkoratkaisun näin lyhyessä ajassa ja suuressa mittakaavassa. Olemme parantaneet asiakaskokemusta huomattavasti. Olemme luoneet monikanavaratkaisun, joka on yhdistänyt painotuotteet ja digitaaliset ratkaisut yhdeksi saumattomaksi tietovirraksi asiakkaalle. Samaa tietoa käytetään yhdestä lähteestä uutiskirjeisiin, verkkosivustolle ja painettuihin tuote-esitteisiin,” sanoo Kimmo Kanerva.

Uusi verkkosivustomme tuo SSAB:n lähemmäs asiakkaitamme. Jokainen maaverkkosivusto esittelee vain paikallista tuotevalikoimaa ja tarjoaa suoran kontaktin oikeille myyntihenkilöille.

Sitecore on SSAB:n verkkosivuston tekninen alusta ja sitä käyttää noin 4 400 johtavaa brändiä eri puolilla maailmaa.