“Schmitt on merkittävä johtohahmo AISIlle samoin kuin koko terästeollisuudelle Pohjois-Amerikassa.” toteaa SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist. “Hänen työnsä auttaa edelleen vahvistamaan teräksen merkitystä amerikkalaisessa teollisuudessa. Olen ylpeä, että hän edustaa SSAB:tä ja onnittelen häntä tästä merkittävästä huomionosoituksesta.”

The Gary Memorial Medal -muistomitali jaetaan vuosittain tunnustuksena mitalin saajan merkittävästä elämäntyöstä Pohjois-Amerikan terästeollisuuden hyväksi.

Perusteluissa todetaan: Erinomaisesta johtajuudesta Instituutin ja Amerikan terästeollisuuden etujen ajamiseksi erittäin haastavina aikoina sekä merkittävästä panoksesta Pohjois-Amerikan terästeollisuuden tulevaisuuden hyväksi.”

Schmitt toimi AISI:n hallituksen puheenjohtajana toukokuusta 2015 toukokuuhun 2016 ja toimi samalla myös useiden hallitustason komiteoiden puheenjohtajana. Hänet valittiin AISIn hallitukseen vuonna 2011 ja hän jatkaa hallituksessa vielä vuoden.

“On ollut kunnia edistää AISIn tavoitteita sekä jäsenenä että puheenjohtajana.” sanoo Schmitt. “Vastaanotan tämän merkittävän huomionosoituksen nöyränä. Vaikka alamme onkin tehnyt mittavia harppauksia, meillä on silti vielä työtä tehtävänä, etenkin kaupankäynnin reiluuden edistämisessä. Jatkan työtämme kollegoideni kanssa, jotta voimme varmistaa terästeollisuuden säilymisen Amerikan talouden selkärankana.”

AISI toimii Pohjois-Amerikan terästeollisuuden edunvalvojana sekä edistää teräksen valintaa ensisijaisena materiaalina.  AISIlla on myös merkittävä rooli uusien terässovellusten ja teräksenvalmistusteknologian kehittämisessä.

Lisätietoja:
Ivonne Furneaux, Director, Communications & Community Relations,
SSAB Americas, T. +1 630-810-4744, Ivonne.furneaux @ ssab.com