Global  Automotive Seating Supplier Award and Expectations Day -tilaisuudessa palkitaan parhaita tavarantoimittajia. Autoteollisuudessa asetetaan yleisestikin korkeat vaatimukset mm. tavarantoimittajien toimitusajoille ja asiakastuen saatavuudelle. Johnson Controls asettaa erittäin korkeita vaatimuksia laadulle ja palvelulle, kustannussäästöaloitteille sekä vastuullisuudelle.

“Johnson Controlsin Gold Award -huomionosoitus on meille SSAB:lla suuri kunnia. Toimitamme lujia Docol-teräksiä ajoneuvoistuinten turvaosiin, joiden on sekä kestettävä voimakkaita törmäyksiä esimerkiksi kolaritilanteissa että oltava riittävän keveitä ajoneuvon kokonaispainon alentamiseksi ympäristö- ja kustannustavoitteiden mukaisesti. Olemme ylpeitä siitä, että Johnson Controls arvostaa laatuamme ja palveluamme, mutta silti nöyriä ymmärtäessämme, että meidän on jatkossa kyettävä edelleen kehittämään uusia innovatiivisia ratkaisuja autoteollisuuden tarpeisiin”, sanoo SSAB Europen myynnistä vastaava johtaja Tony Harris, joka vastaanotti palkinnon SSAB:n puolesta Plymouthissa Yhdysvalloissa järjestetyssä tilaisuudessa 30. syyskuuta 2015.

“Yhteistyömme SSAB:n kanssa alkoi vuonna 2000, kun aloimme käyttää Docol-teräslaatuja. Siitä lähtien SSAB on kehittänyt ultralujia teräksiä, jotka sopivat erinomaisesti Johnson Controlsin vaatimuksiin.  Lisäksi SSAB toimittaa täsmällisesti ja erittäin hyvää laatua”, kertoo Johnson Controls Europen ostopäällikkö Markus Cramer.

Johnson Controls on maailman johtava ajoneuvoistuinten valmistaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat istuinten pehmusteet, metallirakenteet, mekanismit, verhoilut ja kankaat sekä kokonaiset istuinjärjestelmät. Yhtiöllä on ajoneuvoistuinten valmistuksessa 80 000 työntekijää.

Lisätietoja: Tony Harris, myyntijohtaja, SSAB Europe, puh. +44 121 704 7329


S
SAB Europen myyntijohtaja Tony Harris (toinen oik.) vastaanotti SSAB:n puolesta Johnson Controlsin myöntämän Gold Award -palkinnon yhdessä autoteollisuussegmentin myyntijohtaja Sören Madsenin (toinen vas.) kanssa. Johnson Controlsin ajoneuvoistuinten ostoista globaalisti vastaava johtaja Kelly Bysouth kuvassa oikealla ja ajoneuvoistuintuoteryhmän globaalista strategiasta vastaava johtaja Byron Foster vasemmalla.