Innovatiivinen tuotesuunnittelu, hyvä suorituskyky

Hardox Tube 500 -valikoiman erikoislujilla teräsputkilla on sama kovuus ja sitkeys kuin Hardox-kulutuslevyillä, mutta muoto on putkimainen. Kuten kulutuslevyilläkin, myös putkilla on erinomainen suorituskyky käyttökohteissa, joissa tarvitaan erinomaista kulutuskestävyyttä ja kevyempiä tuoteratkaisuja.

Putkien erinomaisen kulutuskestävyyden ansiosta tuotteista saadaan kevyempiä ja pitkäikäisempiä. Se voi kasvattaa joidenkin tuotteiden kilpailukykyisyyttä pidentämällä niiden käyttöikää jopa kaksin-, viisin- tai kymmenkertaiseksi tai enemmänkin.

Tyypillisiä käyttökohteita

Hardox Tube 500 -putkea voidaan käyttää kaikenlaisten hiovien materiaalien, esimerkiksi tuoreen betonin, maa-aineksen, soran ja malmilietteen kuljettamiseen.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm.

  • Pumppurekat
  • Keskiraskaiden öljyjen kuljetus ja käsittely
  • Putkien kuljetus (tuhka, betoni, maa-aines, sora)
  • Tuoreen betonin pumppausjärjestelmät
  • Maissin, viljan ja muiden maataloustuotteiden kuljetus ja käsittely
  • Konekaivu- ja ruoppauslaitteet

Konepajoilla

Hardox Tube 500 -putkea voidaan työstää ja hitsata perinteisillä menetelmillä mihin tahansa hitsattavaan teräkseen.

Mitat ja ominaisuudet

Lopulliset ominaisuudet määräytyvät putken valssauksen ja hitsauksen jälkeen, mikä takaa yhdenmukaisuuden sekä hyvät kovuus- ja sitkeysominaisuudet, kuten kaikissa Hardox-tuotteissa. Hardox Tube 500 on mittatoleranssien ja testauksen suhteen standardin EN 10210 mukainen.

Hardox Tube 500 on saatavana varastosta 30–133 mm:n halkaisijalla ja 3–6 mm:n seinämäpaksuuksilla. Myös ohuemmista materiaaleista valmistettuja räätälöityjä putkia ja muita halkaisijavaihtoehtoja on saatavana pyynnöstä. Lisätietoja löytyy teknisistä tiedoista tai kysymällä neuvoa paikalliselta myyntiedustajalta.