Ramor-panssariteräs on erittäin kestävää ja sitkeää. Itse asiassa Ramor 550 on kuusi kertaa kovempaa ja vahvempaa kuin tavallinen teräs. Sen kovuus ja sitkeys perustuvat optimoituun seospitoisuuteen ja patentoituun suorakarkaisuprosessiin. 

Ramor-suojausteräs on suunniteltu kohteisiin, joissa tarvitaan suojausta räjähdyksiltä tai ballistisilta uhkilta. Siinä erinomaiset ballistiset ominaisuudet yhdistyvät kovuuteen ja lujuuteen. Testattu ja sertifioitu Ramor 550 -teräs soveltuu käytettäväksi panssaroiduissa ajoneuvoissa, puolustusvälineissä, turvahuoneissa sekä muissa kohteissa, joissa rakenteiden painon tulisi olla mahdollisimman kevyt suojausominaisuuksista tinkimättä.

SSAB on yhdessä asiakkaidensa kanssa kehittänyt Ramor 550 -teräksen soveltuvuutta ampumaratojen tarpeisiin.

5 hyvää syytä vaihtaa

  • Kevyempi paino suojauksesta tinkimättä
  • Suuremmat hyötykuormat
  • Paremmat maastoajo-ominaisuudet ajoneuvoille
  • Pienempi polttoaineenkulutus
  • Pidempi käyttöikä ajoneuvoille 


Uhkan tyyppi Painonpienentämispotentiaali
Normaalit uhkat (3,0–6,5 mm) 10 %
Vakavat uhkat (8,0–14 mm) 15 % 


Lisätietoja Ramor 550 -teräksestä